Covasna: Proprietarul casei de rugăciuni, cercetat pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Covasna: Proprietarul casei de rugăciuni, cercetat pentru ucidere din culpă
Covasna: Proprietarul casei de rugăciuni, cercetat pentru ucidere din culpă

Proprietarul casei de rugăciuni din localitatea covăsneană Hetea, care s-a dărâmat miercuri peste patru persoane dintre care una a murit, este cercetat pentru ucidere din culpă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Dumitru Ungureanu, a declarat că proprietarul casei de rugăciuni era cumnat cu bărbatul în vârstă de 59 de ani care a fost strivit sub dărâmături în timp ce lucra la demolarea clădirii în locul căreia urma să se construiască o biserică.

Mai citeşte şi:


Dumitru Ungureanu a precizat că Inspectoratul Judeţean de Poliţie a demarat procedurile pentru întocmirea dosarului de cercetare penală pe numele proprietarului casei de rugăciuni, sub acuzaţia de ucidere din culpă, conform Agerpres.

Accidentul, soldat cu patru victime dintre care trei copii, s-a produs miercuri după-amiază, în timpul lucrărilor de demolare a clădirii.

Bărbatul care a decedat la scurt timp după accident a suferit multiple traumatisme craniene, toracice şi de bazin, precum şi o hemoragie internă, probabil o ruptură de splină.

Cei trei copii aflaţi în preajmă în momentul prăbuşirii zidului au fost internaţi la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe şi sunt în afara pericolului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite