Profesorii continuă protestele, nu mai intră la examene şi nu încheie medii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii nu renunţă la greva generală declanşată pe 31 mai ca urmare a măsurilor de austeritate adoptate de Guvern, prin care salariile bugetarilor se reduc cu 25%, iar pensiile cu 15% şi care mai prevăd tăierea altor drepturi.

Citiţi şi:

Craiova: BAC-ul nu a fost perturbat de greva generală

Sute de arădeni au plecat într-un marș al disperării prin centrul Aradului

Reprezentanţii celor patru federaţii sindicale din educaţie anunţă că nu renunţă la grevă şi că, începând de joi, refuză să mai treacă note în cataloage, să încheie medii şi să ia parte la examene, se arată într-un comunicat comun al celor patru federaţii.

"Birourile executive ale celor patru federaţii sindicale reprezentative din învăţământ, reunite în şedinţă comună în data de 02 iunie 2010, au decis continuarea acţiunilor de protest, conform calendarului comun stabilit în data de 12 mai 2010", se arată în comunicatul de miercuri al sindicaliştilor din Educaţie.

Profesorii vor refuza să treacă note şi calificative în cataloage, că nu vor participa la examenele naţionale şi la niciun fel de evaluare şi că nu vor încheia situaţia şcolară, toate acestea însemnând, potrivit comunicatului, "blocarea sfârşitului de an şcolar".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite