Profesori taxaţi ilegal la examenele medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicaliştii din învăţământul vasluian sunt revoltaţi de faptul că medicii de familie au taxat cadrele didactice cu 10 lei pentru obţinerea unui aviz clinic după controlul medical

Sindicaliştii din învăţământul vasluian sunt revoltaţi de faptul că medicii de familie au taxat cadrele didactice cu 10 lei pentru obţinerea unui aviz clinic după controlul medical anual, care este gratuit, potrivit legii. Profesorii mai trebuie să achite ulterior 10 lei, pentru ca dosarele lor medicale să ajungă la Direcţia Muncii.

"Ne gândim să-i acţionăm în judecată"

Liderii de sindicat îi ameninţă pe medici cu judecata, în cazul în care profesorii nu îşi vor primi banii înapoi. "Am ridicat această problemă în comisia paritară a Consiliului Judeţean, la care însă nu au luat parte şefii IŞJ Vaslui. Nu s-a făcut nimic încă în privinţa recuperării banilor, drept pentru care ne gândim foarte serios să-i acţionăm pe medici în instanţă", a declarat Sorin Ţiplea, liderul sindicatului "Didactica". Reprezentanţii Autorităţii pentru Sănătate Publică Vaslui au refuzat să comenteze situaţia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite