Procurorii au reţinut alte trei persoane în dosarul reţetelor false

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A falsificat reţete (foto arhivă)
A falsificat reţete (foto arhivă)

Procurorii Parchetului de pe lângã Tribunalul Bucureşti au emis, vineri, ordonanţe de reţinere pentru alte trei persoane, în dosarul eliberãrii de reţete false, în care prejudiciul este estimat la 1,6 milioane lei.

Cele trei persoane vor fi prezentate instanţei, cu propunere de arestare preventivã.

Parchetul Capitalei a informat, vineri, cã în dosarul reţetelor false sunt cercetaţi alţi 12 medici şi farmacişti, acuzaţi de înşelãciune, fals intelectual, luare şi dare de mitã.

Astfel, în continuarea acţiunii organizate în 9 octombrie, în urma cãreia s-a dispus începerea urmãririi penale faţã de 22 de persoane, vineri au fost citate sã se prezinte la Poliţia Capitalei alte 15 persoane, medici şi farmacişti, a precizat Parchetului Tribunalului Bucureşti. În urma audierilor, procurorii au dispus faţã de 12 dintre acestea începerea urmãririi penale pentru înşelãciune cu consecinţe deosebit de grave, fals intelectual şi uz de fals, luare de mitã sau, respectiv, dare de mitã.

Anterior, surse judiciare declaraserã, pentru Mediafax, cã 15 persoane, printre care mai mulţi medici ai Spitalului Fundeni din Bucureşti, sunt audiate la sediul Poliţiei Capitalei, în dosarul reţetelor false.

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, arestarea preventivã a nouã persoane dintre cele reţinute, în cazul altor trei fiind dispusã interdicţie de a pãrãsi localitatea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite