Probleme la reabilitarea Bastionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constructorul care reabilitează Bastionul ar putea opri lucrările din cauza chiriaşilor. "Ministerul Dezvoltării şi reprezentanţii firmei spun că nu pot lucra. Primăria nu a rezolvat

Constructorul care reabilitează Bastionul ar putea opri lucrările din cauza chiriaşilor. "Ministerul Dezvoltării şi reprezentanţii firmei spun că nu pot lucra. Primăria nu a rezolvat problema cu chiriaşul de acolo", a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Ostaficiuc.

Patronul cazinoului, Paul Todor, declară că are contract cu Primăria Timişoara până în ianuarie 2009 şi critică pe cei din administraţie pentru că au tratat cu dezinteres problema. "Aveau spaţiu la schimb în Piaţa 700, primarul a spus că din cauza lipsei de comunicare nu s-au gândit la această alternativă", a precizat Todor, adăugând că ştie că spaţiul din Bastion e promis altcuiva.

Purtătorul de cuvânt al primăriei, Flavius Boncea, spune că Todor a fost dat în judecată. "Aşteptăm sentinţa. Nu putem face nimic". Din cauza chiriaşilor, reabilitarea de nouă milioane de euro ar putea pierde finanţarea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite