Priveghi în loc de petrecerea de nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Priveghi în loc de petrecerea de nuntă
Priveghi în loc de petrecerea de nuntă

O tânără de 23 de ani, cu voalul de mireasă pe cap, şi-a găsit sfârşitul ieri într-un accident rutier în timp ce se îndrepta spre casă pentru a se pregăti de nuntă.

Mai citeşte şi:
Bucureşti: Împuşcături în Colentina (GALERIE FOTO)
Alba Iulia: Accident în lanţ pe strada Vasile Goldiş  (GALERIE FOTO)
Braşov: Accident sub ochii poliţiştilor, la Zilele Teliului
Timişoara: Accident în etapa a V-a a Campionatului Judeţean de Raliu (GALERIE FOTO)
Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident petrecut între Păuliş şi Sâmbăteni

Mihaela Minea era aşteptată în faţa altarului, unde avea să se ţină ceremonia religioasă de nuntă, după ce cu numai câteva ore în urmă îşi botezase fetiţa în vârstă de numai două luni.

Tânără avea pe cap voalul de mireasă deoarece se întorcea de la coafor, urma să îmbrace rochia şi să îşi întâlnească soţul în faţa preotului. Petrecerea de după cununia religioasă, programată aseară, s-a transformat în priveghi.

Maşina miresei a ricoşat în copac

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00, pe drumul care leagă localităţile constănţene Ciocârlia şi Cobadin. Tânăra mireasă se afla în maşină împreună cu un prieten de-al său, George Bădilă (25 de ani), care conducea un Opel de culoare roşie.

La un moment dat, şoferul maşinii Opel a încercat să depăşească un microbuz care transporta marfă. Realizând că nu are timp să facă manevra, deoarece din sens opus venea o altă maşină, tânărul a încercat să revină pe banda iniţială. Şoferul a pierdut controlul maşinii şi, din cauza vitezei, s-a izbit de autoutilitara care se afla în faţă.

Zeci de curioşi la locul accidentului

În urma impactului puternic, cele două maşini au ieşit în afara drumului şi s-au lovit cu viteză de un copac aflat pe margine. Tânăra Mihaela Minea a murit pe loc. Şoferul George Bădilă, care urma să ducă mireasa la biserică, s-a ales doar cu câteva răni uşoare.

La faţa locului au ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi mai multe echipaje ale Poliţiei. După câteva zeci de minute, cadavrul tinerei mirese a fost scos din maşină cu ajutorul unei echipe de la descarcerare, timp în care circulaţia în zonă a fost blocată. Munca oamenilor legii a fost îngreunată şi de zecile de curioşi care s-au adunat la locul accidentului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite