Prinţul William: "Nu vreau să fiu privit precum un ornament regal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul William: "Nu vreau să fiu privit precum un ornament regal"
Prinţul William: "Nu vreau să fiu privit precum un ornament regal"

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles, a declarat că nu vrea să fie privit drept un "ornament" regal şi că este determinat să îmbunătăţească şi să dezvolte acţiunile de caritate ale familiei sale, informeazăThe Independent.

Prinţul William a declarat că întotdeauna există un motiv pentru care este văzut la tot felul de evenimente dând mâna cu oamenii, dar că acest lucru este şi stresant, el încercând să îşi găsească propriul drum în viaţă.

William a făcut aceste declaraţii la un forum pe tema operelor de caritate.

"Există un moment şi un timp potrivit pentru a fi un astfel de «ornament» (regal, n.r.) sau pentru a strânge mâini şi a fi prezent la un eveniment, unde îţi arăţi sprijinul, dar cred că este mai important să faci ceva cu adevărat", a declarat Prinţul William.

Totodată, William a precizat că este inspirat, în acţiunile sale caritabile, de munca părinţilor săi - Prinţul Charles şi regretata Prinţesă Diana -, dar şi de Regina Marii Britanii.

"Am încercat să iau ce e mai bun din vieţiile caritabile ale amândurora şi am încercat să le combin pentru a face ceva şi mai bun. (...) Şi bunica mea mă inspiră, normal. Munca sa, datoria sa şi devotamentul pe care l-a arătat ţării, au fost o sursă de inspiraţie. Cred că a făcut o muncă fantastică şi sunt nerăbdător să văd ce mai face în continuare", a precizat Prinţul William.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite