Primul week-end de milionar la Loto, petrecut cu Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Cazacu a mers la cumpărături şi a ratat o nuntă De când şi-a ridicat banii, câştigătorul celor 3,8 milioane de euro a făcut cadou fraţilor şi cumnaţilor 100.000 de euro.

Mihai Cazacu a mers la cumpărături şi a ratat o nuntă

De când şi-a ridicat banii, câştigătorul celor 3,8 milioane de euro a făcut cadou fraţilor şi cumnaţilor 100.000 de euro.

Mihai Cazacu, norocosul din Târgu Frumos, s-a trezit sâmbătă cu noaptea în cap pentru a merge la cumpărături. Pe lista de priorităţi şi-a trecut o maşină de teren pentru firma de construcţii.

Caută o Toyota Hilux

Deşi îşi permite acum orice maşină de fiţe, milionarul din Târgu Frumos a preferat să-şi caute autoturism la târgul de maşini second-hand "Cumpărătura" din Suceava.

"Ne-am decis să luăm un automobil Toyota Hilux, dar am pierdut jumătate de zi fără să găsim ceva care să ne convină", s-a arătat dezamăgit câştigătorul celor 3,8 milioane de euro la extragerea Loto de acum două duminici.

Sâmbăta trecută, proaspătul milionar a ajuns acasă abia spre seară. Prea obosit după o zi plină, Mihai Cazacu a adormit imediat, deşi trebuia să onoreze invitaţia la o nuntă.

La eveniment a participat doar soţia sa, Ionela, dezamăgită că s-a dus neînsoţită. "Toată săptămâna a fost plină şi l-a ajuns oboseala. Am mers singură la nuntă şi am închinat 300 de euro", ne-a povestit Ionela Cazacu.

A jucat din nou la Loto

Duminică dimineaţă, Mihai Cazacu şi-a încercat din nou norocul. L-a chemat pe Cristinel Cocoş, băiatul de casă, şi i-a dat 60 de lei să-i joace la Loto. Apoi s-a trezit la uşă cu un prieten mai vechi, venit din altă localitate. Cei doi nu se mai văzuseră de peste şapte ani.

"Mi-a spus că mi-a văzut poza în ziare şi a vrut să vadă dacă e adevărat că eu sunt câştigătorul la Loto. Nu mi-a cerut niciun ban. A vrut să îmi facă o mare surpriză", ne-a spus bogătaşul.

Afaceri de milioane cu statul

Ca un adevărat milionar, Mihai Cazacu nu a uitat de ziarişti, petrecându-şi restul după-amiazei de duminică doar cu reporterii "Adevărul". Ne-a povestit cu zâmbetul pe buze despre planurile sale de viitor. Vrea să îşi facă vacanţa într-o staţiune de lux din străinătate alături de familie şi să investească în afaceri.

Dacă anul trecut societatea "Andrei Construct" a avut o cifră de afaceri de 660.000 de lei, pentru 2008 milionarul are planuri mult mai mari. "Am încheiat un contract cu statul de peste un milion de euro pentru consolidarea unui pod peste Siret. Cu restul lucrărilor, sper să ajung la două milioane de euro cifră de afaceri", ne-a declarat ieşeanul.

Cadouri de zeci de mii de euro

După ce a câştigat potul de 3,8 milioane de euro, Mihai Cazacu a fost foarte darnic cu familia. Cei şapte fraţi şi trei cumnaţi ai săi au fost norocoşi, primind de la milionar cecuri în valoare de peste 100.000 de euro. Pentru a nu isca discuţii în familie, norocosul din Târgu Frumos nu a vrut să spună cât şi cui a dat banii. Ieşeanul se arată generos şi cu sinistraţii din judeţele Moldovei. "Mă gândesc să dau 30.000 de euro acestor oameni, să se pună pe picioare", a promis milionarul.

Am aflat de câştig cu două zile înainte de ziua mea de naştere, aşa că soţul mi-a promis cadou un ceas de aur şi un BMW X3
Ionela Cazacu
soţia milionarului

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite