Primul mall închis de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumiţi că centrul comercial Emanoil Mall nu mai are vizitatori şi că mare parte dintre spaţiile de închiriat erau goale, patronii au decis să renunţe la afacere şi, la începutul

Nemulţumiţi că centrul comercial Emanoil Mall nu mai are vizitatori şi că mare parte dintre spaţiile de închiriat erau goale, patronii au decis să renunţe la afacere şi, la începutul săptămânii, au închis mallul.

Situat în cartierul muncitoresc Ţiglina 3, Emanoil Mall era singurul din Galaţi, fiind inaugurat în urmă cu aproximativ trei ani.Emanoil Mall nu este singura afacere falimentară din Galaţi. Pe fondul scăderii vânzărilor din cauza crizei economice, aici au fost închise, în ultima perioadă, mai multe magazine.

Reprezentanţa Flanco din centrul oraşului ar fi unul dintre exemple, la fel ca şi reprezentanţa locală a „Tata Motors“, producător indian de autoturisme. Gălăţenii care încă mai au resurse financiare se pot orienta către Winmarkt, situat în centrul oraşului. Aici au la dispoziţie aproximativ 100 de magazine, plus o sală de cinema, biliard şi un cazinou.

La ora actuală sunt în curs de construcţie trei malluri, două dintre ele urmând să fie inaugurate în toamnă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite