Piteşti: Primele 11 blocuri vor intra în programul de reabilitare termică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cele 74 de asociaţii care au depus  acte pentru  reabilitarea termică a blocurilor doar 31 au adus  la Primărie intreaga documentaţie pentru intrarea în program . O comisie a municipalităţii a analizat dosarele  iar printr-o Hotărîre a Consiliului Local  au fost  stabilite  primele 11 blocuri ce vor beneficia de reabilitare termică.

Consiliul Local Piteşti  a aprobat aseară, in şedinţă  extraordinară,  lista cu primele 11 blocuri ce vor fi reabilitate termic. Este vorba de  blocul  72B din Trivale cu 40 de apartamente, D24 din cartierul Exerciţiu cu 52 de apartamente, blocul T1 din Negru Vodă  cu 62 de apartamente,  P3 din Eremia Grigorescu cu  38 de apartamente,  blocul L1 din Războieni cu 20 apartamente,  blocul  M1A din Găvana III cu 70 de apartamente,  blocul 18 bis din Trivale cu 56 de apatamente,  blocul  L2 Războieni  cu 38 de apartamente  şi blocul B3 din Prundu  cu 92 de apartamente.
Blocul  B3 din Prundu, cel mai costisitor
 Ultimul din listă  va necesita cele mai mari cheltuieli , reabilitarea termică a acestuia ridicîndu-se  la 1,6 miliarde de lei. În cazul celorlalte blocuri, reabilitarea termică este ceva  mai ieftină însă ea nu va costa mai puţin de  360 de milioane lei. Asociaţiile de locatari trebuie să contribuie cu 20% din suma necesară investiţiei, Cosiliul Local cu 30% iar statul cu până la 50%.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite