Primarul din Clejani şi-a recuperat maşina furată în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul localităţii Clejani a fost anunţat astăzi de autorităţile bulgare că maşina i-a fost găsită într-o parcare din oraşul bulgar Varna, după ce îi fusese furată din faţa unui hotel din staţiunea Nisipurile de Aur.

Primarului din Clejani, Florin Nidelea a declarat că automobilul său este prima maşină descoperită şi recuperată de poliţiştii bulgari. El a anunţat că cealaltă maşină care a fost furată, un BMW X6, care aparţinea unui turist român cazat la acelaşi hotel din Nisipurile de Aur, nu a fost încă găsită de poliţiştii bulgari, transmite Mediafax.

"Mulţumesc presei din România pentru că, la cât scandal şi tam-tam am făcut şi s-a făcut, presiunea pentru ei a fost mare, altfel nu cred că aş mai fi găsit-o. Maşina (n.r. - un BMW X5) a fost găsită într-o parcare din oraşul Varna, hoţii au circulat fix 22 de kilometri cu ea. Am revăzut maşina într-un parc auto unde am fost condus de poliţiştii bulgari, este în bună stare, doar softul de la contact a fost stricat", a declarat Florin Nidelea.

"Nu mi-a venit să cred până nu am văzut-o. Avea numere bulgăreşti, hoţii au apucat să le schimbe, dar bine că am recuperat-o", a spus Florin Nidelea.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite