Primarul caută "peţitori" pentru Poli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

declaraţii oficiale, în care îi sugerează lui Iulian Dascălu să investească mai mult la clubul Politehnica Iaşi.Posibilitatea ca patronul de la mall să investească masiv în Universitatea

declaraţii oficiale, în care îi sugerează lui Iulian Dascălu să investească mai mult la clubul Politehnica Iaşi.
Posibilitatea ca patronul de la mall să investească masiv în Universitatea Cluj, în timp ce sponsorizările sale pentru Poli se ridică la 200 de milioane de lei lunar, a provocat mare supărare. "Domnule Dascălu, sunteţi ieşean, aveţi afaceri importante în Iaşi şi intenţionaţi să le dezvoltaţi. Dacă doriţi să investiţi în sport, echipa noastră - Politehnica Iaşi vă aşteaptă, are nevoie de dumneavoastră. Veniţi la echipă şi daţi-i mâna de ajutor de care are nevoie, ca un ieşean adevărat", sună un mesaj postat pe www.politehnicaiasi.ro şi asumat de primarul Gheorghe Nichita. Totodată, Nichita a făcut ieri o serie de declaraţii în care a cerut atât lui Iulian Dascălu, cât şi lui Ioan Prisecaru (un alt miliardar din Iaşi), dar şi altor afacerişti să sprijine fotbalul ieşean. "Dacă vrea, domnul Dascălu poate deveni şi acţionar majoritar la clubul de fotbal. Noi îl sprijinim, cu condiţia să joace pentru Iaşi şi să poarte culorile oraşului", a subliniat primarul. Există însă şi voci care susţin că primarul Nichita şi-ar dori ca oamenii de afaceri să dea în continuare bani la Poli, cu titlu de sponsorizare, şi nu cu cel de investiţie.
Inclusiv suporterii se întreabă dacă se doreşte ca Poli să fie preluat de un investitor puternic sau, dimpotrivă, menţinerea echipei pe linia de plutire, iar Nichita să fie privit ca salvator al fotbalului ieşean.
Dascălu, surprins de vehemenţa suporterilor lui Poli
La rândul său, Iulian Dascălu, preşedintele Iulius Group, este surprins de unele reacţii ale suporterilor ieşeni. "Pe site-ul politehnicaiasi.ro a fost declanşată o adevărată campanie împotriva firmei Iulius Group care este culpabilizată că, în urma câştigării licitaţiei pentru construirea unui mall la Cluj, s-a oferit să sprijine sportul, în speţă echipa de fotbal Universitatea Cluj, de o manieră pe care o face deja la Iaşi de patru ani. De altfel, proiectul de sponsorizare a sportului clujean se află în faza de discuţii, purtate doar la nivelul unui preşedinte de club, fără a fi parafată vreo înţelegere", afirmă Dascălu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite