Primarul din Târgu Neamţ demisionează din PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul oraşului Târgu Neamţ, Decebal Arnăutu, a declarat, ieri, că va demisiona din PSD şi din funcţia de vicepreşedinte al PSD Târgu Neamţ, după ce a fost ales ca primar al localităţii

Primarul oraşului Târgu Neamţ, Decebal Arnăutu, a declarat, ieri, că va demisiona din PSD şi din funcţia de vicepreşedinte al PSD Târgu Neamţ, după ce a fost ales ca primar al localităţii pe listele acestui partid. Arnăutu a precizat că despărţirea sa de PSD este una "amiabilă" şi că este vorba despre un gest "dictat de interesele oraşului". El a afirmat că vrea să se ocupe doar de administrarea oraşului Târgu Neamţ şi de derularea unor proiecte care vor avea ca finalitate transformarea acestei localităţi în municipiu. Primarul a mai spus că, pentru moment, va rămâne independent, dar că nu exclude o viitoare colaborare cu o forţă politică ce ar putea oferi "garanţii ferme" pentru ca Târgu Neamţ să devină municipiu.
Traseist politic
Este a doua oară când Arnăutu părăseşte partidul pe listele căruia a participat la alegeri (după ce în 2000 a câştigat din partea PNL, pentru ca apoi să treacă la PSD).
El spune că şi atunci, şi acum a fost vorba despre un "compromis politic" şi s-a dovedit că nu a greşit, electoratul alegându-l pentru a doua oară. Primarul a mai adăugat că nu îşi va depune demisia la sediul partidului, urmând ca şefii social-democraţilor nemţeni să ia act de acest lucru prin intermediul mass-media, el susţinând că statutul partidului nu prevede necesitatea depunerii unui document în momentul renunţării la funcţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite