Primarii au votat moţăind strategia de dezvoltare a judeţului Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 70 de primari şi şefi ai serviciilor deconcentrate au participat ieri, în sala de conferinţe de la Hotelul Univers T, la întrunirea Consiliului Consultativ al judeţului. Pe ordinea de zi

Aproape 70 de primari şi şefi ai serviciilor deconcentrate au participat ieri, în sala de conferinţe de la Hotelul Univers T, la întrunirea Consiliului Consultativ al judeţului. Pe ordinea de zi au fost prezentarea strategiei de dezvoltare a judeţului, au fost făcute precizări în legătură cu modalitatea de plată a restanţelor salariale pentru profesori, a fost prezentată Agenţia de Plăţi şi manualul primarului, pentru intervenţia în cazul inundaţiilor.
Cei prezenţi au votat în unanimitate şi fără obiecţii strategia de dezvoltare a judeţului, deşi în program sunt destule puncte delicate, precum dezvoltarea zonei metropolitane, centurile de ocolire ale Clujului sau alimentarea cu apă şi modernizarea unor drumuri comunale. Prefectul Alin Tişe s-a arătat nemulţumit de prestaţia aleşilor locali, apostrofându-i în public, la microfon, pentru faptul că o parte din ei au moţăit în timpul expunerilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite