Primăria păcălită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia orădeană este obligată să vândă teren la un preţ de patru ori mai mic decât cel al pieţei, după ce s-a asociat cu firma Impact, pentru un cartier de

Administraţia orădeană este obligată să vândă teren la un preţ de patru ori mai mic decât cel al pieţei, după ce s-a asociat cu firma Impact, pentru un cartier de locuinţe.

Parteneriat încălcat

Înţelegearea stabilea realizarea unui cartier cu 300 de case pentru cei cu venituri medii. Primăria s-a angajat să vândă terenul de sub case, noilor proprietari, la un preţ mai mic decât cel al pieţei, adică în jur de 16 euro pe mp şi să asigure utilităţile.

"Firma trebuie să vândă locuinţele, potrivit contractului, cu 355 euro/mp, în caz contrar contractul va fi reziliat", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea, Carmen Cherteş. La finalizarea cartierului, reprezentanţii municipalităţii au constatat că firma vinde casele cu 700 - 1000 de euro/mp. Primăria Oradea se află într-o situaţie delicată, pentru că locuinţele sunt ridicate deja, iar contractul nu mai poate fi reziliat .

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite