Primăria şi Poliţia, specializate în legalizarea palatelor ţigăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de palate ţigăneşti construite ilegal scapă de demolare pe căi administrative sau prin instanţă. Proprietarii lor scapă de consecinţele legale mulţumită Poliţiei. "În 2003

Zeci de palate ţigăneşti construite ilegal scapă de demolare pe căi administrative sau prin instanţă. Proprietarii lor scapă de consecinţele legale mulţumită Poliţiei.

"În 2003 am cerut instanţei să dispună demolarea unui palat ilegal pe strada Putna, la nr17. În iulie 2004, Direcţia Urbanism a emis o autorizaţie pentru casa existentă şi procesul a rămas fără obiect", a declarat un funcţionar al Serviciului Juridic al primăriei.

Cu mâinile legate

"În momentul de faţă nu mai există nicio sentinţă pentru demolare", pretinde Nicuşor Miuţ, directorul Direcţiei Patrimoniu a Primăriei Timişoara. În timp ce municipalitatea legalizează palatele, Inspectoratul de Stat în Construcţii se luptă cu morile de vânt. "Am făcut trei plângeri penale pentru construcţii ilegale în zona de monumete şi în toate cele trei cazuri s-a dat NUP", a spus Adrian Derleanu, şef al Inspectoratului în Construcţii.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite