Primăria Ocnele Mari nu are bani pentru o punte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Ocnele Mari nu are bani pentru o punte
Primăria Ocnele Mari nu are bani pentru o punte

Patru familii din oraşul Ocnele Mari sunt izolate în zona străzii Nicolae Bălcescu, inundată de saramura care curge către lacul nou.

Autorităţile au hotărât, ieri, să facă o punte pietonală peste acumularea de saramură, ca să lege zona izolată cu restul oraşului. Dar nu sunt banii necesari. „Puntea pietonală se va construi pe o distanţă de 55 de metri.

Ea va fi realizată de militarii Centrului de Geniu «Panait Donici» din Râmnicu Vâlcea. Investiţia costă 5.000 de euro şi se va realiza din fondurile primăriei Ocnele Mari. La ora actuală nu există această sumă şi ne gândim de unde putem să luăm banii“, a afirmat Remus Grigorescu, prefectul judeţului Vâlcea. Edilul Petre Iordache a refuzat să dea declaraţii.

Până se va face puntea, localnicii izolaţi sunt nevoiţi să treacă prin saramură pentru a putea ajunge la serviciu sau în oraş. „Dimineaţa, la ora 6.00, să vedeţi cum trec toţi prin saramură ca să ajungă repede la autobuz şi să plece la lucru. Oamenii nu au altă soluţie, pentru că pe drumul care leagă Cosota de restul oraşului merg foarte mult şi trebuie să ocolească şi printr-o pădure“, a declarat Maria Comănceanu.

În zona inundată sunt 20 de familii care au rămas fără apă pentru că saramura s-a infiltrat în pânza freatică. Oamenii se alimentează zilnic cu apă potabilă dintr-o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite