Primar ameninţat cu pistolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei doljene Ţuglui, Paulică Neagoe, a fost ameninţat, ieri, cu un pistol de către un craiovean care îşi revendica un teren.

Cristian Ciocan a cumpărat, în 2006, un teren de la un ţăran, cu o chitanţă de mână, şi a venit la viceprimarul Marin Totoroaţă să-şi revendice proprietatea.

Cum nu l-a găsit pe acesta în instituţie, a intrat în biroul primarului, căruia i-a cerut socoteală. „A intrat peste mine în birou şi m-a ameninţat că mă omoară dacă nu îi dau terenul”, a declarat Neagoe. Supărat că a fost refuzat, Ciocan s-a dus la maşină de unde şi-a luat pistolul, cu care l-a ameninţat pe Neagoe.

Agresorul a fost imediat imobilizat. „Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, agresorul fusese imobilizat de angajaţi ai primăriei şi deposedat de armă.

Pistolul era deţinut legal de agresor, căruia i s-a întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi agresiune”, a declarat Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Ciocan riscă şapte ani de închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite