Prima Librărie Adevărul de la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Librăria Adevărul de la malul măriieste deschisă zilnic între orele 9.00 şi 22.00

Iubitorii cărţii, şi în special ai colecţiilor „Adevărul", au o nouă librărie de unde îşi pot completa biblioteca. Librăria Adevărul funcţionează şi în Constanţa, într-un sediu modern, pe Bulevardul Tomis nr. 117. O echipă tânără este la dispoziţia clienţilor pentru a oferi toate cărţile, DVD-urile şi albumele apărute sub egida Editurii Adevărul.

Iubitorii filmului pot achiziţiona de la Librăria Adevărul colecţiile de filme cu Florin Piersic sau Toma Caragiu. Copiii au o gamă variată de DVD-uri cu Tom şi Jerry. Tot de la librărie, părinţii pot achiziţiona enciclopedia Disney sau colecţia de benzi desenate Rahan.
În spaţiul primitor şi cochet de pe Bulevardul Tomis, cititorii pot cumpăra cărţi din seria „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă". Tot aici, ei găsesc cărţile din Colecţia de lux, precum şi toate ziarele şi revistele editate de Adevărul Holding. Nu lipsesc cărţile din colecţiile „Jules Verne", „Pictori Celebri" sau volumele din colecţia „Marile Muzee ale Lumii".

Grigore Cartianu dă autografe

La inaugurarea librăriei va fi prezent jurnalistul Grigore Cartianu, autorul cărţii „Sfârşitul Ceauşeştilor". Astăzi, de la ora 11.00, acesta va acorda invitaţilor şi celor prezenţi autografe, timp de trei ore.

Alţi invitaţi de seamă ai evenimentului sunt publicistul Aurelia Lăpuşan, conf. univ. dr. la catedra Facultăţii de Litere, specializarea Jurnalism, conf. univ. dr. Daniel Flaut, decanul Facultăţii de Istorie şi Ştinţe Politice, ambii de la Universitatea Ovidius din Constanţa, precum şi Cristina Tamaş, preşedintele Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor.

Şapte zile din şapte, de la ora 9.00 la 22.00, pot fi găsite produsele trustului Adevărul Holding la librăria de pe Bulevardul Tomis nr. 117, zona Sala Sporturilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite