Prima trupă tematică din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TIMIŞOARA: Solistul Muneer Ahmed a fost descoperit la serile de karaoke

Muneer vine din Emiratele Arabe Unite şi este student la Facultatea de Medicină din Timişoara.

Cel mai nou proiect muzical din Timişoara se numeşte Hollywood şi aparţine compozitorului Florin Pop, cel care, în trecut, a lucrat pentru DJ Project, Impact şi Cream. Hollywood este prima trupă tematică din România, care pregăteşte un show de excepţie, în care sceneta este îmbinată cu muzica şi dansul. Rolurile principale aparţin celor trei fete: Aimi, Crystal, Khaty şi solistului exotic Muneer. Acesta din urmă, originar din Emiratele Arabe Unite, este student în ultimul an la Facultatea de Medicină.

Remarcat în Complexul Studenţesc

Muneer a fost remarcat de Florin Pop la un club de karaoke din Complexul Studenţesc, pe care îl frecventa medicinistul cu prietenii. Până acum trei ani nici nu a ştiut că are voce, însă a devenit unul dintre cei mai ceruţi cântăreţ în club. “Lumea dorea să-l vadă prestând nu doar pentru vocea lui, ci şi pentru că el intra în rolul personajului. Eram în căutarea a trei fete şi a unui băiat exotic. L-am descoperit pe Muneer fără să caut prea mult şi fără să fac casting”, a spus Florin Pop. Muneer a ales să facă facultatea la Timişoara, după ce doi dintre fraţii săi au studiat în România.

 A lăsat luxul din Dubai

Muneer Ahmed a făcut timp de cinci ani dans modern. De la zece ani cântă la pian, iar în prezent ia lecţii de chitară. “Nu am cântat niciodată ca profesionist. Am descoperit că am voce la karaoke. Am vrut mereu să fiu celebru. Nu vroiam să rămân în România, dar dacă merge bine cu trupa, voi rămâne. Poate mergem cu tot cu trupă în Dubai”, a declarat Muneer, care se specializează în medicină generală. Familia cânăreţului trăieşte în luxosul Dubai. Tatăl tânărului este patronul unui şcoli de şoferi, în timp ce mama, originară din India, este poliţist la departamentul anti-drog.
Unul din fraţii săi, Sammer, a făcut medicina la Constanţa, unde a lucrat ca model pentru Cătălin Botezatu. Acum este actor în India şi regizor în Emiratele Arabe. “În clasa a opta am venit în vizită la fraţii mei. Mi-a plăcut de atunci în România”, a declarat Muneer.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite