Prima maternitate privată din regiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clinicii din Arad a anunţat că, în câteva zile, maternitatea va fi inaugurată oficial. Pentru că proprietarul este un arădean de religie musulmană, saloanele au primit denumirea

Conducerea clinicii din Arad a anunţat că, în câteva zile, maternitatea va fi inaugurată oficial.

Pentru că proprietarul este un arădean de religie musulmană, saloanele au primit denumirea unor personaje din Coran.

Fiecare salon este dotat cu duş cu vibromasaj, Internet şi televizoare LCD cu 100 de programe.

Proprietar este medicul de origine irakiană, Sherzad Asad Fatah. Medicul s-a creditat cu 4 milioane de euro de la diverse bănci pentru a pune la punct maternitatea. Aceasta va fi inaugurată în câteva zile, devenind prima maternitate privată din vestul ţării.

„În regiune lipsea o maternitatea privată. Dacă foarte multe femei din Arad şi din Timişoara pot să meargă la Szeged, unde oricum plătesc naşterea, de ce nu ar putea să vină la noi. Noi o să le oferim mult mai mult decât la Szeged”, a declarat Fatah.

Naşterea costă 1.500 de euro

La spitalul privat au fost angajaţi 20 de medici din Arad şi Timişoara, ginecologi, chirurgi, neonatologi, obstreticieni, anestezişti. Toate aparatele din dotarea maternităţii, printre care laparoscoape, aparatură de anestezie, eco Doppler 4D, sunt noi şi au fost aduse din Germania.

Naşterea la maternitatea privată va costa 1500 de euro, cost în care mama are asigurat tot necesarul în cazul unui astfel de eveniment.  „La internare, mama nu trebuie să aducă decât poşeta. Primeşte totul de la noi, începând cu papucii şi terminând cu mâncarea”, a mai spus dr. Fatah. Patru femei din Timişoara şi-au programat deja naşterile în noua maternitate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite