Prima ediţie a Salonului regional de turism de la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prezenţa şefilor judeţului, ieri s-a deschis prima ediţie a Salonului regional de turism de la Iaşi. Zeci de agenţii de turism şi firme de profil din regiunea Moldovei s-au adunat pentru

În prezenţa şefilor judeţului, ieri s-a deschis prima ediţie a Salonului regional de turism de la Iaşi. Zeci de agenţii de turism şi firme de profil din regiunea Moldovei s-au adunat pentru a-şi prezenta oferta.
Organizat de Asociaţia patronală a turismului ieşean, prima ediţie a Salonului de turism a strâns laolaltă peste 20 de agenţii de turism, hoteluri şi pensiuni din Moldova. Într-un decor cu totul inedit, şi anume corturile special amenajate în parcarea de lângă prefectură, agenţii au putut să îşi prezinte ofertele tuturor celor interesaţi de un concediu la munte sau la mare. "Oferta este foarte variată, preţurile am încercat să fie pentru toate buzunarele", preciza, ieri, unul dintre agenţii prezenţi la Salon.La deschiderea care a avut loc ieri au ţinut să participe primarul Gheorghe Nichita, prefectul Radu Prisăcaru şi preşedintele Consiliului Judeţean, Lucian Flaişer. Cu toţii au căzut de acord că atât Iaşiul, cât şi Moldova au nevoie de o promovare mai intensă a potenţialului turistic. "Încă nu ştim să ne vindem. Să sperăm că dezbaterile din cadrul Salonului ne vor învăţa acest lucru", a declarat prefectul de Iaşi. În cadrul Salonului, AJOFM a organizat şi un târg al locurilor de muncă în turism, fiind oferite aproximativ 200 de posturi de ghizi, hostess, bucătari sau menajeri. Salonul regional de turism se va încheia mâine.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite