Prima carte din Colecţia „Adevărul“, terminată în 15 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii s-au trezit cu noaptea în cap pentru a sta la cozi înainte de deschiderea chioşcurilor. Aproape 47 de mii de exemplare ale primului volum din colecţia Adevărul s-au epuizat într-o jumătate de oră în Bucureşti

Astăzi-dimineaţă s-a lansat Colecţia “O sută de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”, doar împreună cu ziarul „Adevărul“.

Prima carte din seria volumelor de colecţie, copertate în piele ecologică, „Notre-Dame de Paris” de Victor Hugo, a fost distribuită gratuit numai cu ziarul „Adevărul“ la toate chioşcurile de ziare din ţară.

Cele 46.500 de exemplare „Notre-Dame de Paris”, date astăzi cu „Adevărul“ în Bucureşti, s-au dus ca pâinea caldă încă din zori. În partea de sud a ţării au fost trimise 41.790 de exemplare, în Timiş 13.475, în Cluj 17.511, iar în Iaşi 14.615 de exemplare.

 Capitala citeşte cu „Adevărul“

Bucureştenii au întâmpinat cu entuziasm iniţiativa cotidianului „Adevărul“. Încă de la primele ore la care s-au deschis chioşcurile de ziare din Capitală, stocul s-a epuizat.

Celor care s-au trezit mai târziu, nu le-a rămas decât să-şi încerce norocul la alte chioşcuri din oraş. „Am căutat peste tot, şi la Obor, şi nu am găsit”, se plânge Andreea Mateescu, la Piaţa Unirii.

În Piaţa Romană un singur chioşc mai avea „Adevărul cu carte”, la ora 8.00 dimineaţa. Coada se întindea pe aproape 30 de metri, iar cei care ajungeau la rând luau şi pentru prieteni, vecini sau rude, care nu au avut norocul să găsească ziarul.

Ieşenii şi clujenii au epuizat cărţile înainte de răsărit

Încă de la primele ore ale dimineţii, ieşenii s-au grăbit la chioşcurile de ziare să prindă primul exemplar din Colecţia Editurii Adevărul. Cartea, distribuită împreună cu ziarul „Adevărul”, „Notre-Dame de Paris” la preţul de 1 leu, a stârnit apetitul ieşenilor pentru literatura universală.  La chioşcurile din Cluj-Napoca cărţile s-au epuizat dis-de-dimineaţă, în câteva minute, de la deschiderea chioşcurilor de ziare, adică în jurul orei 6.00.

Săptămâna viitoare, joi 20 noiembrie, cititorii ziarului Adevărul vor primi gratis Marile Speranţe vol. 1, de Charles Dickens.

Ziarul Adevărul oferă cititorilor săi, în fiecare săptămână, câte o carte din colectia de opere esenţiale a literaturii universale, într-o ediţie elegantă, legată în piele ecologică, la preţul de numai 9,99 lei împreună cu ziarul. Pentru cititorii care nu vor să piardă niciun titlu, Adevărul oferă posibilitatea unui abonament special ziar+carte, prin departamentul de Abonamente, tel. 021.407.54.65, sau on-line, la adresa http://www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite