Prigoană are probleme cu inima

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Silviu Prigoană a ajuns ieri dimineaţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală după ce a acuzat o durere puternică în piept.

Prigoană a fost diagnosticat cu infarct miocardic acut, potrivit unui comunicat al conducerii spitalului. La doar câteva ore de la internare, el a fost supus unei intervenţii chirugicale de montare a unui stent pentru desfundarea unei artere care alimentează cu sânge muşchiul inimii.

Nu suportă căldura

Adriana Bahmuţeanu, soţia omului de afaceri, a declarat că Prigoană nu a mai avut până acum probleme cu inima. „A fost în mai şi şi-a făcut analizele în Germania şi a ieşit totul bine. Cred că de la căldură i s-a făcut rău pentru că el suportă foarte greu canicula", a spus vedeta TV.

Aceasta a adăugat că Prigoană nu a avut motive de supărare în ultima vreme. „Nu era stresat nici la Parlament, pentru că e în vacanţă parlamentară", a mai spus Adriana Bahmuţeanu. Soţia omului de afaceri a precizat că montarea stentului e singura intervenţie la care a fost supus Prigoană.

„Cred că într-o săptămână va putea pleca acasă", a încheiat Adriana Bahmuţeanu. Prigoană şi-a dat demisia din PDL, după ce aleşilor li s-a cerut de către conducerea partidului să aleagă între afaceri şi funcţii de demnitate publică.

După Văcăroiu şi Iliescu

Prigoană nu este singurul politician care a avut în ultima vreme probleme cu inima. Fostul preşedinte Ion Iliescu a ajuns în mai la Spitalul Elias, după ce a suferit un puseu de tensiune. În urmă cu câteva luni, şi fostul preşedinte al Senatului, Nicolae Văcăroiu, a ajuns tot la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, fiind supus unei intervenţii pe cord deschis. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite