Prietenele Mihaela şi Laura, artistele lovite de blestem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Mihaela Runceanu, Laura Stoica şi Mădălina Manole le leagă nu doar scena muzicală, ci şi sfârşitul tragic. Interpreta Mădălina Manole s-a numărat printre elevele preferate ale Mihaelei Runceanu, iar apoi, de-a lungul carierei, a fost bună prietenă cu Laura Stoica.

CITEȘTE ȘI:

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

„Diva de la Otopeni", aşa cum îi spunea profesoara Mihaela Runceanu Mădălinei, a fost descoperită în 1982. Atunci a devenit elevă a Şcolii Populare de Artă, la clasa Mihaelei Runceanu şi a lui Ionel Tudor. „Mihaela obişnuia să-i spună «Diva de la Otopeni» pentru că era foarte frumoasă şi impresiona prin personalitatea ei", a mărturisit, ieri, compozitorul Ionel Tudor.

Peste doar opt ani, la 1 noiembrie 1989, Mihaela Runceanu a fost ucisă în propria garsonieră din cartierul Mihai Bravu din Capitală. Îndrăgita artistă a fost strangulată cu cablul de la telefon, stropită cu benzină şi apoi incendiată. Moartea ei a zguduit Bucureştiul.

Laura Stoica, ucisă când era mai fericită

O altă stea a muzicii uşoare româneşti din fruntea topurilor anilor '90, care şi-a găsit sfârşitul într-un tragic accident de circulaţie, este Laura Stoica. A părăsit lumea când era mai fericită. Avea 36 de ani, era însărcinată şi tocmai îşi găsise dragostea vieţii ei, pe toboşarul Cristi Mărgescu. Asta după ce aniîn şir trăise depresia „conului de umbră" în ceea ce priveşte cariera.

Moartea „fetei cu părul de foc" a lăsat din nou fără cuvinte întreaga suflare artistică „de şcoală veche". „Şocul este la fel de mare ca la Laura Stoica. Atunci însă a fost un tragic accident. Acum nu înţelegem de ce Mădălina ar fi făcut asta. Era un om echilibrat psihic. Suntem muţi cu toţii", a spus Aurelian Temişan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite