Preţurile la terenurile din Timiş sunt în picaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

REDUCERI: Nimeni nu cumpără, iar preţul proprietăţilor continuă să scadă

Diferenţele de preţ faţă de anii trecuţi au ajuns şi la 40 la sută pentru terenurile intravilane.

Dacă până acum un an în zona de vile Dumbrăviţa un metru pătrat costa cel puţin 50 de euro, în prezent, preţurile variază între 35 şi 40 de euro, iar proprietarii menţionează că preţul este negociabil. În zona rezidenţială de vile din Ghirodei, un metru pătrat costă 100 de euro, în condiţiile în care cu un an în urmă preţurile ajungeau şi la 120 de euro.

Multe dintre terenurile din Ghirodei au şi uitilităţi incluse în preţ: drum astfaltat, gaz, curent sau canalizare. Terenurile intravilane de la ieşirea din oraş, spre Moşniţa, pot costa şi 30 de euro metrul pătrat.

Reduceri de 40 la sută

Şi în Calea Girocului, preţul pe metru pătrat costă între 180 şi 200 de euro, în timp ce în 2008 zona era mai scumpă, între 200 şi 300 de euro. „Momentan treaba stă pe loc, dar preţurile la terenuri au scăzut faţă de anul trecut cu cel puţin 20 la sută. La marginea oraşului, un metru pătrat costă între 30 şi 40 de euro, în timp ce în centru, în zona 1, un metru pătrat ajunge la 350 de euro”, a explicat Aurel Vid, directorul unei agenţii imobiliare .

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite