Candidaţi la Preşedinţie caută voluntari pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Candidaţi la Preşedinţie caută voluntari pe internet
Candidaţi la Preşedinţie caută voluntari pe internet

Sorin Oprescu(independent), Mircea Geoană(PSD), Kelemen Hunor(UDMR) şi Remus Cernea(Partidul Verde) caută prin intermediul site-urilor de campanie voluntari care să îi ajute să strângă semnăturile necesare depunerii candidaturii, să lipească afişe sau să împartă pliante.

Sorin Oprescu: "Sunt aici datorită ţie. Vreau să ofer tuturor românilor un viitor mai bun, dar ca să reuşesc am nevoie să-mi fii alături. Orice ajutor din partea ta este un mare pas înainte. Trebuie să ştii că nu te oferi voluntar pentru mine. Te oferi voluntar pentru viitorul tău. Îţi mulţumesc!"

  • Doritorii pot alege modul în care să îl ajute pe Oprescu în campanie. Aceştia pot opta între a strânge semnături pentru candidatul independent, a împărţi materiale promoţionale de campanie, a lipi afişe. De asemenea, votuntarii posesori de blog pot alege să promoveze imaginea lui Sorin Oprescu pe pagina lor personală. O altă modalitate în care voluntarii îl pot ajuta pe Oprescu este personalizarea autoturismului sau a cutiei poştale cu autocolante ale candidatului independent la Preşedinţie.


Mircea Geoană, secţiunea "Fii voluntar": "Voi, voluntarii, sunteţi oamenii în care credem necondiţionat, la fel cum voi vă dăruiţi necondiţionat unei cauze. Este un lucru extraordinar să poţi construi astfel", se arată în mesajul postat de Geoană pe site-ul său, alături de poze ale tinerilor care deja şi-au oferit sprijinul gratuit pentru candidatul social-democrat.

Kelemen Hunor: "Această rubrică se adresează în primul rând acelora care ar dori să se implice în campania mea electorală. Aş dori să vă mulţumesc anticipat pentru dorinţa voastră de a mă ajuta. Această bătălie electorală nu este un one man show, singur este foarte greu să obţii rezultate. De aceea, orice ajutor, iniţiativă, idee înseamnă foarte mult pentru mine. Vă rog, ca în limita timpului, a disponibilităţii şi a energiei voastre să ajutaţi la strângerea de semnături, să vă căutaţi prietenii şi cunoştinţele, să vorbiţi în familie şi cu vecinii, să transmiteţi modelul listei susţinătorilor cât mai multor persoane".

Remus Cernea: "Sarcina strângerii a 200.000 de semnături în 6-7 săptămâni este una deosebit de dificilă. Aşadar orice sprijin în acest sens contează şi poate fi decisiv. Te rugăm să download-ezi formularul ataşat, să strângi completând corect toate căsuţele cât de multe semnături poţi şi să ni le trimiţi cât mai repede".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite