Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis un buchet de flori portocalii lui Ion Iliescu, de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful statului, Traian Băsescu, l-a felicitat astăzi pe fostul preşedinte Ion Iliescu, cu ocazia sărbătoririi onomasticii sale.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care în 3 martie va împlini 80 de ani, este binecunoscut pentru multitudinea de felicitări şi flori pe care le primeşte cu ocazia onamasticii şi a  zilei sale de naştere. De Sfântul Ioan, preşedintele Traian Băsescu nu l-a uitat şi i-a trimis un buchet de flori şi o felicitare, ambele portocalii, culoarea PDL, transmite Antena 3.

Aseară însă, la TVR, preşedintele a declarat că premierul Emil Boc este primul care schimbă instituţiile fostului şef de stat Ion Iliescu.

"Nu cred că Emil Boc este un politician care şi-a spus ultimul cuvânt în politică, cu atât mai mult cu cât, după ce va trece ura, prostia - chiar dacă prostia nu trece întotdeauna, interesele, mandatul lui Boc ca prim-ministru va fi reevaluat. Până la urmă, Boc este premierul care schimbă România şi instituţiile lui Iliescu. Era un lucru absolut necesar şi care trebuia făcut, România nu putea merge înainte pe structura aşezată cu Iliescu", a declarat şeful statului, întrebat dacă premierul ar putea conduce în continuare Partidul Democrat Liberal.

1, 9 milioane de români îl sărbătoresc pe Sfântului Ioan Botezătorul

Peste 1, 9 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Sărbătoarea Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul - Înainte-mergătorul şi Botezătorul Domnului, informează MAI

Potrivit sursei citate, dintre cei 1.974.231 de români aniversaţi la Sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul, 1.452.203 sunt bărbaţi, iar 522.028 sunt femei.

Credincioşii ortodocşi şi catolici îl prăznuiesc, vineri, pe Sfântul Ioan Botezătorul, profetul care a descoperit cel dintâi lumii că Iisus este Mesia trimis de Dumnezeu şi care l-a botezat pe acesta în râul Iordan.

Considerat Înaintemergătorul Domnului, el este ultimul mare profet al Vechiului Testament, dar şi cel care a făcut trecerea spre perioada Noului Testament.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite