Preşedintele CJ Argeş s-a prezentat la DNA însoţit de avocat şi de un cardiolog. Nicolescu susţine că este "puţin în covalescenţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş, a mai fost anchetat şi în 2011 de procurorii DNA
Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş, a mai fost anchetat şi în 2011 de procurorii DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a ajuns astăzi la DNA Piteşti, însoţit de avocatul său şi de un medic cardiolog, pentru a-i fi prezentate învinuirile într-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene.

Constantin Nicolescu a ajuns la DNA Piteşti în jurul orei 9.15, alături de avocat şi de medicul Cristiana Stocheci de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, el spunându-le jurnaliştilor că este "puţin în convalescenţă".

"Sper ca după tratament să fie mai bine. Probabil că astăzi m-au chemat să semnez documentul pentru că data trecută nu am reuşit. Dacă aş şti ce s-a întâmplat data trecută, v-aş spune, dar nu ştiu pentru că este ceva ce nu poate fi controlat. Eu am crezut că sunt calm şi pot să primesc vestea, dar se pare că nu am reuşit. Deocamdată în dosar sunt învinuit, nu ştiu ce argumente au dumnealor, eu trebuie să răspund la întrebări. Nu pot să spui după o asemenea situaţie că eşti bine, sper să rezist. Poate că aşa e soarta. Dacă ar fi după medici ar trebui să stau liniştit, dar nici ei nu pot să stăpânească situaţia după şocul nervos, cerebral pe care l-am avut. Nu mă retrag de la Consiliul Judeţean. Sper ca după tratament să fie mai bine, acum sunt puţin în convalescenţă", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost externat, în urmă cu o săptămână, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, medicii afirmând atunci că starea acestuia este bună.

Scos pe targă de la DNA

Constantin Nicolescu a ajuns, în 11 septembrie, la DNA Piteşti, fiind citat de procurori pentru a-i fi prezentate învinuirile într-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene. După aproximativ 30 de minute, la DNA Piteşti a fost solicitată o ambulanţă, iar la scurt timp echipajul medical l-a scos pe Nicolescu din sediul DNA pe o targă, preşedintele CJ Argeş fiind dus la Spitalul Judeţean din Piteşti şi după câteva ore transferat la Spitalul Floreasca.

El a fost diagnosticat cu sindrom coronarian acut, fiind internat la Secţia de Terapie Intensivă coronarieni, întrucât nu a fost necesară o intervenţie chirurgicală, spunea, la rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Procurorii DNA au început urmărirea penală împotriva lui Constantin Nicolescu şi a altor 11 persoane, pentru fraude cu fonduri Phare de peste 1,2 milioane de euro, în cazul construcţiei podului de la Căteasca. În 18 mai, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost trimis în judecată într-un alt dosar, de către procurorii DNA, care îl acuză că a luat fonduri Phare de aproape 900.000 de euro pentru patru unităţi de învăţământ, în baza unor acte false.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite