Preşedinta CJ Mureş şi-a promovat fiica în cadrul instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinta CJ Mureş, Lokodi Edith, recidivează în angajarea apropiaţilor săi în structurile instituţiei pe care o conduce sau a celor subordonate. Dacă anul trecut l-a pus la Biroul de

Preşedinta CJ Mureş, Lokodi Edith, recidivează în angajarea apropiaţilor săi în structurile instituţiei pe care o conduce sau a celor subordonate.
Dacă anul trecut l-a pus la Biroul de informaţii turistice pe cel cu care trăieşte în uniune consensuală, din 3 februarie şi-a propulsat propria fiică în postul de asistent juridic gradul III în cadrul Consiliului judeţean. Concursul a avut loc în 15 februarie, iar din cei trei candidaţi a fost preferată Lokodi Emoke, fata preşedintei CJ, ceilalţi doi picând la probele de limbă străină (engleză) şi la cea scrisă.
Deşi fiica lui Lokodi Edith a ocupat postul prin concurs, mai multe voci din CJ Mureş consideră imorală intrarea acesteia în aparatul administrativ judeţean. Preşedintele CJ şi-a apărat fiica, precizând că participarea acesteia la concurs nu a fost nici ilegală, nici imorală. Mai mult, Lokodi a spus că fiica sa a fost şantajată de directorul societăţii la care lucra anterior, care ar fi făcut prin intermediul ei presiuni pentru a primi o serie de contracte cu Consiliul judeţean.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite