Preot bănuit de discriminare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un profesor de religie este acuzat de elevi că are comportament inadecvat. Protopopiatul i-a tras atenţia că-i va retrage dreptul de a mai preda.  Una dintre abaterile preotului care predă

Un profesor de religie este acuzat de elevi că are comportament inadecvat. Protopopiatul i-a tras atenţia că-i va retrage dreptul de a mai preda.

 Una dintre abaterile preotului care predă la Liceul de Informatică din Petroşani a ajuns la direcţiunea şcolii, după ce un copil de religie musulmană a fost în „atenţia” preotului. „În clasa a XII-a D este un băiat foarte deştept care e musulman şi care mi-a spus că profesorul a avut ceva să-i reproşeze.

Am spus că am să stau de vorbă cu el, însă nu ne-am întâlnit. Mi se pare o treabă mizerabilă asta”, a spus directorul liceului, Mihai Barbu. Vestea că preotul ortodox nu are un comportament tocmai potrivit şi că îi repezeşte pe elevi dacă pun întrebări la ore, a ajuns şi la Protopopiatul Petroşani. Protopopul Daniel Pogan susţine că nu a primit însă nici o plângere oficială.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite