Premiul la categoria I, la tragerea 6/49, a fost reportat: 5,3 milioane de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premiul la categoria I, la tragerea 6/49, a fost reportat: 5,3 milioane de euro!
Premiul la categoria I, la tragerea 6/49, a fost reportat: 5,3 milioane de euro!

Premiul la categoria I pus în joc duminică la tragerea 6/49 este din nou reportat, după ce niciun participant nu a reuşit să ghicească cele şase numere extrase, astfel că suma 5,3 milioane de euro pusă în joc se reporteză pentru tragerea de joi, 29 octombrie.

Numerele extrase duminică la categoria I 6/49 au fost 12, 30, 39, 31, 7 şi 46, în timp ce numărul "noroc" a fost 9908761.

La tragerea de duminică s-au cumpărat 500 de mii de bilete, jucându-se peste 1,2 milioane de variante.

Suma reportată la categora I la tragerea de joi, 29 octombrie, este de 22.906.705,08 de lei, în timp ce pentru "noroc" 108.347,02 de lei.

Sâmbătă, din Piata Constitutiei, s-a dat startul celei de-a XII-a ediţii a Crosului Loteriei Române, cea mai mare competiţie sportivă de masă organizată în Bucureşti împreună cu Federaţia Română de Atletism.

La competiţie au participat aproximativ 3.500 de alergători, iar startul a fost dat de către Doina Melinte, multiplă campioană olimpică, mondială şi europeană.

Marele premiu pentru câştigătorii competiţiei Crosul Loteriei Române, un autoturism Suzuki Splash, a fost câştigat la categoria seniori femei de Ancuţa Bobocel de la Clubul Dinamo Bucureşti, iar la seniori bărbaţi de Ion Luchianov din Republica Moldova, clubul Dinamo Chişinău.

Cu câte un autoturism Suzuki Splash au fost premiaţi şi cei sosiţi pe locul I la categoria juniori, Ioana Raluca Doagă (CSM Piteşti) şi Farkas Lajos din Luduş.

Premiul I la categoria copii, baieţi, constând într-un computer şi monitor, a fost câştigat de Macovei Ilie Bogdan din Suceava, iar la categoria copii, fete, a fost câştigat de Calen Andreea din Slănic.

La categoria veterani femei, premiul de categoria I constând într-un fotoliu pentru masaj a fost câştigat de Ileana Beres din Oradea, iar la bărbăţi premiul de categoria I a fost câştigat de Ştefan Oprina din Bucureşti.

Locul I la persoane cu dizabilităţi, bărbaţi, constând într-un scuter pentru persoane cu dizabilităţi a fost câştigat de Gelu Vrabie din Arad, iar la femei de Camelia Dişmărescu din Lugoj.

Tot în cadrul acestui eveniment, s-au desemnat, în urma tragerii la sorţi, câştigătorii premiilor de loterie pasivă Crosul Loteriei Române, ediţia a XII-a. Marele premiu la tragerea organizată pe baza taloanelor Crosul Loteriei Române, în valoare de 35.000 de lei, a fost câştigat de Naghi Ramona din Satu Mare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite