Premieră: consilierii au convocat primarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aleşii locali au programat şedinţă extraordinară, în această după amiază, pentru că vor ca panourile publicitare să rămână pe spaţiile verzi

Şedinţa extraordinară a fost convocată, la ora 15.00, de 12 consilieri locali din cei 21 de aleşi din administraţia locală.                                           

Nemulţumiţi de faptul că la finalul acestei luni expiră termenul până la care mai pot fi amplasate panorile pe spaţiile verzi, 12 consilieri locali au convocat astăzi o şedinţă extraordinară. Astfel, ei vor să modifice legea locală legată de autorizarea construcţiilor pe spaţiile verzi. Aleşii locali consideră că aceste panouri pe care sunt amplasate diverse reclame trebuie să rămână acolo unde sunt, adică pe squaruri. În cazul în care vor fi dezasamblate, firmele cărora le aparţin nu vor mai achita taxele de afişaj la bugetul local. Aceste taxe sunt destul de mari. „Taxele pe care le achită firmele nu sunt de aruncat. În fiecare an, în bugetul propriu al oraşului intră in jur de doua miliarde de lei vechi, bani destul de importanţi pentru oraş“, a afirmat Dorinel Hotnogu, consilier local PNL. Primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, ales independent, ar putea participa la şedinţa convocată de aleşii locali.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite