Pregătiri pentru Campionatul European de Baschet de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Sibiu a iniţiat, în această săptămână, procedura de cerere de ofertă în scopul achiziţionării unor tribune mobile şi a unor panouri de baschet pentru sala de sport a

Primăria Municipiului Sibiu a iniţiat, în această săptămână, procedura de cerere de ofertă în scopul achiziţionării unor tribune mobile şi a unor panouri de baschet pentru sala de sport a colegiului Brukenthal şi a Liceului de Arte din Sibiu.
Aceasta, împreună cu Sala Sporturilor Transilvania sunt locurile ce vor găzdui Campionatul European de Baschet grupa juniori B, ce va avea loc la Sibiu în acest an, în perioada 26 iulie 8 august. Pe lângă tribunele mobile, cu o capacitate de 186 de locuri, reprezentanţii primăriei caută soluţii pentru a instala în sala de sport a Colegiului Brukenthal un sistem de afişaj electronic. Pentru a asigura buna desfăşurare a competiţiei ce va reuni la Sibiu echipe din 19 ţări, primăria va pune la dispoziţia organizatorilor instalaţii de sonorizare pentru ambele săli, cât şi asigurarea transportului în oraş pentru toate echipele participante.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite