Precauţie la călătoriile spre Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că Ministerul de Externe a trimis încă de ieri-dimineaţă o avertizare cu privire la protestele din Grecia care pot afecta călătoriile către şi din această ţară, angajaţii

Cu toate că Ministerul de Externe a trimis încă de ieri-dimineaţă o avertizare cu privire la protestele din Grecia care pot afecta călătoriile către şi din această ţară, angajaţii agenţiilor de turism  nu erau informaţi de acest lucru.

Ieri, operatorul de la informaţii al agenţiei Eurolines a spus că nu ştie nimic cu privire la situaţia din Grecia. ,,Nu am informaţii despre vreo problemă.

Proteste au tot fost prin Grecia, dar acest lucru nu a afectat  deplasarea autocarelor noastre”, a explicat angajatul agenţiei. Şi cei de la agenţia de turism Atlassib au spus că nu ştiu amănunte despre vreo problemă, dar că una dintre cursele care s-au întors din această ţară a avut întârziere.

,,Penultima cursă a întârziat cam patru ore, din cauza unui drum blocat”, a precizat unul dintre operatorii agenţiei. Aceeaşi situaţie este şi la agenţia Expressline.

Angajaţii de la rezervări au declarat că au auzit ceva despre protestele din Grecia, dar nu ştiu dacă sunt sau vor fi probleme cu deplasarea microbuzelor în această ţară.

,,Vă puteţi face rezervare, pentru că nu sunt probleme”, a asigurat unul dintre angajaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite