Invazie de motociclişti pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Invazie de motociclişti  pe Valea Prahovei
Invazie de motociclişti pe Valea Prahovei

Festivalul Internaţional al Motocicliştilor „East European Motor Show” va fi organizat în perioada 10-12 iulie în zona Trei Brazi din staţiunea turistică Predeal.

Organizatorii se aşteaptă la peste 10.000 de participanţi. „Deocamdată, colegii noştri de la Predeal nu au fost solicitaţi pentru acest eveniment. În cazul în care va exista un marş, vom mobiliza mai mulţi poliţişti în zonă pentru păstrarea liniştii şi ordinii publice şi pentru fluidizarea traficului.

Citiţi şi:

VIDEO Adam Lihor, între stunt şi medicamente
VIDEO Stunt Ride 2009: etapă de campionat mondial sau doar un show?
Bucureşti: Cei mai tari motociclişti fac show la Parlament
Arad: Motocicliştii şi rockerii au invadat Pecica
Iaşi: CAMPANIE. Motocicliştii despre „Cine face legea pe străzile oraşului“ (VIDEO)

Nouă ni s-a comunicat că ar fi vorba despre aproximativ 5.000 de participanţi. Până în acest moment nu putem discuta despre o eventuală deviere a traficului”, a declarat comisarul-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov.

Deschiderea oficială a festivalului are loc vineri, la ora 17.00, după care sunt programate concursuri, spectacole şi proiecţii de filme. În cele trei zile vor avea loc 18 concerte de rock, jazz, punk, pop şi tehno cu trupe din mai multe ţări europene. Muzeul inginerului Soichiro Honda va prezenta cele mai importante momente din istoria celebrului brand.

„Am închiriat patru hectare de teren pentru campare, care se află în curs de amenajare. Evenimentul este înscris în calendarul internaţional, iar estimarea de 10.000 de persoane este realistă”, a declarat Radu Zărnescu, unul dintre organizatorii evenimentului. Preţul unui bilet de intrare este de 10 euro de persoană.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite