Prădat de chiriaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Petroşani plecat la muncă în Italia şi-a dat spre închiriat apartamentul unei agenţii imobiliare care i-a găsit imediat client, însă acesta i-a golit tot apartamentul de

Un bărbat din Petroşani plecat la muncă în Italia şi-a dat spre închiriat apartamentul unei agenţii imobiliare care i-a găsit imediat client, însă acesta i-a golit tot apartamentul de bunuri.

Petrică Jugănaru, proprietarul apartamentului, este plecat de zece ani la muncă în Italia. El şi-a închiriat locuinţa modernizată cu banii munciţi în străinătate.

Numai că, la întoarcerea în ţară, Petrică Jugănaru şi-a găsit apartamentul gol. „Mi-au luat centrala termică ce m-a costat vreo 2.300 de lei, mai lipseşte un televizor, dar şi alte lucruri”, spune bărbatul.

 Acesta a făcut o sesizare la Poliţie, iar poliţiştii din Petroşani au deschis o anchetă.

Reprezentanţii agenţiei imobiliare recunosc incidentul. „A venit cineva cu acte de identitate false, am constatat după aceea că am închiriat unui infractor. Am depus plângere la Parchet şi proprietarul a depus plângere la Poliţie”, declară Sorina Matei, directorul agenţiei imobiliare.

Reprezentanţii agenţiei spun că îl vor despăgubi pe proprietarul apartamentului, în cazul în care chiriaşul fals nu va fi prins de poliţişti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite