Cuj: Harry Potter a rulat cu casa închisă la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cuj: Harry Potter a rulat cu casa închisă la Cluj
Cuj: Harry Potter a rulat cu casa închisă la Cluj

Biletele la cel de-al şaselea film al seriei au fost epuizate chiar şi pentru ziua de mâine. Pelicula a avut încasări de 104 milioane de dolari pe plan mondial în prima zi de lansare.

Ultima ecranizare a seriei "Harry Potter" a rulat cu casele închise la cinematografele clujene. Atât la Cinema City, cât şi la Odeon, sute de persoane şi-au rezervat, din timp, bilete pentru partea a şasea serie a ecranizării "Harry Potter”. Chiar şi pentru mâine s-au epuizat locurile. "Mai avem doar 11 locuri, undeva în spatele sălii, pentru mâine", spune o lucrătoare de la casa de bilete a Cinema City. Spectatorii au fost întâmpinaţi de angajaţii cinematografului costumaţi în personajele poveştii.

"Am citit toate cele şapte volume"

Majotitatea dintre cei care s-au înghesuit din prima zi a avanpremierei să vizioneze filmul sunt pasionaţi ai cărţii. "Am citit toate cele şapte volume. Abia aştept să văd filmul", spune Andra Marin, de 18 ani. "Primele trei părţi le-am văzut la televizor. De data aceasta nu am reuşit să îmi fac rezervare, aşa că voi veni duminică", adaugă tânăra, care a fost dezamăgită de al şaselea volum, deoarece, spune ea, a fost trist. Angajaţii cinematografelor şi-au luat măsuri suplimentare de securitate, şi nu au lăsat nicio persoană cu aparate de filmat în sălile de cinematograf. Cu toate acestea, filmul poate fi, deja, piratat de pe Internet.

Încasări record

"Harry Potter şi Prinţul Semipur", a şasea peliculă din această franciză de succes, a reuşit încasări de 104 milioane de dolari pe plan mondial, clasându-se pe locul al doilea în topul celor mai mari încasări reuşite vreodată de un film în prima zi după lansare.

La doi ani după lansarea precedentului film din această franciză, pelicula  "Harry Potter şi Prinţul Semipur" a obţinut 58,2 milioane de dolari în prima zi de proiecţie în America de Nord, potrivit cifrelor comunicate de distribuitorul Warner Bros.

Citiţi mai multe mâine în Adevărul de Seară

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite