Craiova: Poştăriţa tâlhărită de 50.000 lei a fost suspendată din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mariana Predoi, poştăriţa tâlhărită de 50.000 de lei acum două zile  în scara unui bloc Craiova a fost suspendată din funcţie până la finalizarea  anchetei interne.

Citește și:

Craiova: Beizadeaua Iustin Covei voia un post de grefier la Curtea de Apel
Timişoara: Poştăriţă tâlhărită de 40.000 de lei la periferia Timişoarei

Potrivit ultimelor informaţii, Angajaţii Poştei Române vor face un control la domiciul poştăriţei pentru a afla dacă tâlhăria este o înscenare.

Zilele următoare o delegaţie de la Bucureşti va sosi la Craiova pentru a vedea cum merge ancheta ce urmăreşte să stabilească dacă Mariana Predoiu poate fi acuzată de abuz în serviciu. În acest moment toţi angajaţii Poştei sunt luaţi în vizor. Aceştia sunt verificaţi în momentul în care ajung la serviciu dacă au GPS-urile la ei.

Poştăriţa Mariana Predoi a fost tâlhărită miercuri dimineaţă, în zona gării Craiova, în scara blocului J12,  de un bărbat a cărui vârstă nu este cunoscută deocamdată. Aceasta a declarat la Poliţie că a fost imoblizată de atacator cu ajutorul unei spray paralizant.

Mariana Predoi nu avea GPS-ul înărcat în momentul în care a fost tâlhărită. În prezent, oamenii legi cercetează împrejurările în care s-a produs tâlhăria. Până acum nu a fost identificat niciun suspect.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite