Portretul robot seamănă izbitor cu fotografia suspectului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În emisiunea Sinteza Zilei, difuzată de Realitatea TV aseară, s-a dezbătut pe tema jafului comis la Braşov la o casă de schimb valutar.

Principalul suspect, Serghei Gorbunov, are un alibi. Fostul şef al statului major, geberalul (r) Mihail Popescu crede că Serghei Gorbunov nu este adevăratul autor al atacului din Braşov.

General (r) Mihail Popescu declară: "Cum a avut ăsta glaucom când l-a împuşcat pe ăla direct în inimă. Îmi exprim îndoiala că acest portret mai interesează. Trebuia să nu îi dea drumul din puşcărie, trebuia operat acolo". La o analiză a portretului robot realizat de poliţişti înainte de prinderea suspectului şi poza lui Gorbunov se constată o asemănare izbitoare, care indică mai degrabă faptul că portretul robot a fost realizat după fotografia suspectului.

Popescu crede, referitor la furtul de arme de la Ciorogârla, că "În scurt timp aceste arme vor fi găsite pentru că s-a tras deja cu ele. Aceste arme au tras deja. S-a dovedit că ministrul Apărării Stănişoară, un favorit al preşedintelui Băsescu, este o persoană intransigentă şi că există nouă procurori implicaţi în anchetă. Este nevoie, la nivel central, de o mână forte pentru a ne simţi în siguranţă. Aceste arme au tras. Vor fi găsite, se vor păzi ca şi până acum. Ele vor fi scoase şi altă dată dacă nu vom fi cuminţi. Aceste poveşti sunt o mega diversiune de la problemele reale. Pe noi ne-a aburit cineva că au luat numai armele, fără muniţie şi că nu e niciun pericol. Aceste arme au tras fără muniţie".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite