Timişoara: Portarul de la Medicină, şomer îngropat în datorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Portarul de la Medicină, şomer îngropat în datorii
Timişoara: Portarul de la Medicină, şomer îngropat în datorii

Portarul căminului bordel de la  Facultatea de Medicină, Iulian Dogaru, cel care a anunţat crima studenţilor Sergiu Florea şi Carmen Bejan, reclamă atitudinea conducerii universităţii care l-a găsit ţap ispăşitor şi l-a lăsat pe drumuri.

Mai citeşte:


„Tot am încercat să merg în audienţă la conducere. Nu recunoaşte nimeni că am fost amăgit să demisionez. Rata la bancă nu am de unde să o plătesc şi am şi o mamă bătrână şi bolnavă“, a spus portarul.

Iulian Dogaru susţine că, imediat după crimă, şeful pazei i-a propus să demisioneze pentru o scurtă perioadă până „se liniştesc apele“. Iulian Dogaru a acceptat, iar de la 1 septembrie nu a mai fost primit la lucru.

Conducerea universităţii susţine însă că Iulian Dogaru a ales să demisioneze singur după ce a fost sancţionat cu 10% din salariu pentru că a permis intrarea lui Trifu Schroth în cămin.

Portarul a vrut să depună plângere la poliţie împotriva Universităţii de Medicină şi Farmacie. „Nu am cum să-i dau în judecată, pentru că nu am bani. Sunt disperat că am ajuns pe drumuri pentru că am anunţat o crimă“, a mai spus Iulian Dogaru.

Contribuţia portarului în anchetă

În lipsa unor reguli stricte, portarul de la căminul Facultăţii de Medicină i-a permis, la 31 iulie, lui Trifu Schroth să intre în camera lui Carmen Bejan. Dogaru a fost însă vigilent peste noapte când, la ora 4.30, a văzut geamantanul suspect în care avea să fie descoperit cadavrul tranşat al bogătaşului rrom.

„A anunţat poliţia şi, după verificarea documentelor la administraţie, ne-a confirmat că studenţii cazaţi în camera crimei au fost cei care au transportat cadavrul”, a spus adjunctul şefului IPJ Timiş, Călin Mârza.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite