Satu Mare: Porneşte Mangalianul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trenul estival Satu Mare - Mangalia se numeşte în 2009 "Liviu Rebreanu"

Trenul care leagă în fiecare vară Satu Mare de Marea Neagră porneşte din nou, cursa fiind reintrodusă de CFR ca urmare a debutului sezonului estival. Trenul estival “Liviu Rebreanu”, noua denumire a trenului Satu Mare - Mangalia, va porni în prima cursă spre Marea Neagră în 19 iunie, la ora 14.10 şi va sosi pe litoral în 20 iunie, la ora 10.55. Trenul are cinci vagoane cu locuri la clasa a doua, două vagoane de clasa I, alte trei cu locuri la cuşetă de şase sau patru locuri şi un vagon de dormit clasa I.

Cei care se vor încumeta să pornească la drum la clasa a doua vor trebui să scoată din buzunar 107 lei. Preţul unui bilet la clasa I şezut este 143 de lei, un loc la vagonul de dormit va costa 199, 40 iar un loc la cuşetă - 143 de lei.    

Voichiţa Dorca, şefa Agenţiei de voiaj CFR Satu Mare afirmă că pe cursa de mare vor circula gratuit copiii sub 5 ani, veteranii de război, persecutaţii etnic şi însoţitorii, eroii revoluţiei, deputaţii, senatorii şi academicienii. Vor beneficia de reducere de 50% copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, elevii, studenţii, pensionarii şi persoanele cu handicap. Agenţia CFR oferă o reducere de 10% la achiziţionarea biletului de călătorie dus-întors.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite