Popularii ieşeni vor să redevină ţărănişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

şefii filialei de la Iaşi a Partidului Popular Creştin-Democrat solicită conducerii formaţiunii politice revenirea la vechea denumire: PNţCD. Liderul popularilor ieşeni, Mihai Dorin, găseşte

şefii filialei de la Iaşi a Partidului Popular Creştin-Democrat solicită conducerii formaţiunii politice revenirea la vechea denumire: PNţCD.
Liderul popularilor ieşeni, Mihai Dorin, găseşte inoportună schimbarea denumirii partidului, schimbare care a avut loc acum un an. "Am constatat eşecul schimbării denumirii partidului, a fost o experienţă care n-a dus decât la criza de identitate de astăzi. Ne întâlnim cu oamenii pe stradă şi ne numesc, ca şi înainte, ţărănişti", explică Mihai Dorin. Pe de altă parte, liderul PPCD lansează ideea unei fuziuni între formaţiunea politică din care face parte şi PNL, împotrivindu-se astfel propunerii venite din partea democraţilor. "PNţCD şi PNL au multe puncte în comun. Ambele sunt partide istorice, cu rădăcini adânci în trecut şi cu valori identice", adaugă Dorin. Totodată, acesta anunţă că duminică va avea loc la Iaşi o întâlnire a şefilor de filiale din Moldova şi Muntenia, la care se va discuta viitorul Partidului Popular.
La dezbatere sunt aşteptaţi să participe fostul prim-ministru Victor Ciorbea şi liberalul Viorel Cataramă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite