Pompierul milionar se ascunde la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce şi-a revendicat premiul la sediul Loteriei Naţionale din Capitală, câştigătorul celor aproape 11 milioane de euro la extragerea Loto 6/49 a dispărut.

Iulian Constandachi, cel care ar fi luat potul cel mare duminica trecută, şi-a închis telefonul şi nu a mai dat pe la locuinţa sa din Galaţi de luni seară. 

Prietenii pompierului milionar spun că acesta s-ar ascunde la una dintre surorile sale, care locuieşte în judeţul Constanţa. „El nu lăsa obloanele trase de tot nicicând. Indiferent dacă pleca şi din localitate un geam rămânea tot timpul întredeschis, ca să se aerisească.

Acum parcă a vrut să transmită că nu o să se mai întoarcă niciodată aici. Şi ar fi normal, că la atâtea găşti de cartier şi mafioţi câţi bântuie prin Galaţi, e şi greu să fii în siguranţă cu atâţia bani”, a spus Aurel, prietenul lui Iulian Constandachi.

Potrivit lui Aurel, pompierul milionar îşi va petrece mai mult timp cu familia. „Este un om extrem de darnic şi generos cu familia lui. Acum trebuie să o îngrijească şi pe mama lui, care are peste 80 de ani, şi de surorile lui gemene, care i-au stat tot timpul aproape”, a mai spus bărbatul.

Pompierul milionar şi-a luat câteva metode de precauţie, el reziliind contractul cu compania de telefonie mobilă la care era abonat. La fostul său număr de telefon răspunde doar robotul reţelei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite