Poliţistul sinucigaş şi-a anunţat moartea prin SMS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul principal Claudiu Nistor (34 de ani) din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Paşcani şi-a ucis ieri dimineaţă soţia cu pistolul din dotare. Tânărul, care se afla în divorţ cu

Agentul principal Claudiu Nistor (34 de ani) din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Paşcani şi-a ucis ieri dimineaţă soţia cu pistolul din dotare. Tânărul, care se afla în divorţ cu nevasta, a mers în jurul orei 8.00 la depozitul unde Cristina Nistor (36 de ani) lucra ca şi contabilă. După o discuţie aprinsă, agentul a scos pistolul şi a împuşcat-o pe soţia sa de două ori în cap, apoi şi-a tras un glonţ, tot în cap.

„Aseară (joi - n.r.) a ieşit cu prietenii, dar el nu a vrut să bea. Azi (ieri - n.r.) ar fi venit cu gândul să se împace şi ea probabil a refuzat”, a declarat Iosif  Bulai, un vecin al celor doi soţi. Cei doi au fost găsiţi la scurt timp într-o baltă de sânge de un angajat al depozitului, care a şi anunţat Ambulanţa. Claudiu Nistor era încă în viaţă când au sosit medicii, dar a decedat la scurt timp.

Primul termen la divorţ, pe 7 octombrie

„Este vorba de omor comis pe fondul unui conflict familial, cei doi erau în divorţ”, a spus procurorul criminalist Victor Codreanu. Cristina Nistor s-a mutat încă din luna septembrie la părinţii săi, împreună cu băieţelul de 9 ani. Cei doi soţi urmau să se prezinte la primul termen al divorţului pe data de 7 octombrie.

Potrivit anchetatorilor, Nistor i-ar fi trimis un SMS unei verişoare în care îi spunea: „Ai grijă de copil şi dă-i banii lui tata”. Colegii poliţistului au fost şocaţi la auzul veştii, mai ales că acesta a trecut în luna iunie testul psihologic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite