Poliţiştii lui Voicu se înghesuie la pensionare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul-şef Mihai Călinescu, adjunct la comanda Inspectoratului General al Poliţiei Române, şi comisarul-şef Dan Călin Vicenţiu, şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Capitalei, ale căror nume apar în stenogramele din dosarul senatorului PSD Cătălin Voicu, şi-au depus cereri de pensionare.

„Am făcut acest lucru din motive personale, fiecare om are anumite calcule", a declarat Mihai Călinescu. Cei doi poliţişti au fost audiaţi în calitate de martori de procurorii anticorupţie.

Mai citeşte şi:

Voicu, Costiniu, Căşuneanu şi Locic, trimişi în judecată pentru corupţie

Senatorul, la judecată

Fostul senator PSD Cătălin Voicu a fost trimis, ieri, în judecată pentru două acuzaţii de trafic de influenţă şi pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată. În acelaşi dosar au mai fost inculpaţi fostul şef al Secţiei Civile de la Curtea Supremă, judecătorul Florin Costiniu, acuzat de complicitate la trafic de influenţă, şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic - învinuiţi pentru cumpărare de trafic de influenţă. DNA a pus sechestru pe un imobil al lui Locic, până la concurenţa sumei de 119.000 de lei, şi au poprit 200.000 de euro aparţinând lui Căşuneanu.

Cătălin Voicu este cercetat într-un dosar separat, pentru trafic de influenţă, alături de senatorul PSD Alexandru Mazăre- şi judecătorul de la Curtea Supemă, Cristian Jipa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite