Poliţiştii au fost refuzaţi la „acţiunea Iartă-mă!” de la Cotrceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politiştii vor marş la Cotroceni
Politiştii vor marş la Cotroceni

Sindicatele poliţiei nu vor putea să protesteze, sâmbătă, în faţa Palatului Cotroceni, aşa cum îşi propuseseră, deoarece "locul" este ocupat de 200 de revoluţionari.

Potrivit preşedintelui Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Ministerul de Interne (SNPPC), Paraschiv Toader, sindicaliştii ar fi vrut că mitingul să se desfăşoare în faţa Guvernului, apoi în faţa Ministerului de Interne şi să se încheie cu un marş până la Palatul Cotroceni.

Nu au primit însă aprobare de la Primăria Capitalei, pentru că "locul" era rezervat de asociaţiile de revoluţionari. „Acum vom vedea dacă va rămâne varianta Guvern-Ministerul de Interne, pentru că este posibil să nu ne abţinem şi să plecam ca data trecută până acasă la preşedinte. Dacă atunci am fost la «Din dragoste» şi nu l-am găsit acasă, acum ne ducem la «Iartă-mă!»”, a glumit Toader.
Reprezentanţii SNPPC şi a altor sindicate se vor reîntâlni, azi, la ora 16,30 cu membrii coaliţiei de guvernare, pentru negocieri. Aceasta este a doua tentativă de comunicare cu reprezentanţii puterii după ce sindicaliştii i-au aşteptat, în zadar, ieri, la Palatul Parlamentului, mai bine de o jumătate de oră pe membrii PDL care îi invitaseră la discuţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite