Poliţiştii vânează infractori pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii arădeni, în colaborare cu jandarmii şi poliţiştii de frontieră, patrulează, zi de zi, cu scopul de a “mătura” infractorii de pe străzi.

Raziile fac parte din acţiunea programată la nivel naţional “Strada 2009”. „Până acum, au fost organizate 60 de acţiuni în cooperare pentru prevenirea şi combaterea fenomenului contravenţional şi infracţional“, a declarat şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, comisar şef Alexandru Tanco.

În timpul raziilor, poliţiştii au prins, în flagrant, patru tâlhari şi trei hoţi de maşini. După un prim bilanţ, au fost reţinute sau arestate 17 persoane, identificate şi reţinute 9 persoane urmărite, au fost constatate 87 de infracţiuni flagrante, 45 de infracţiuni la regimul circulaţiei şi au fost aplanate 201 stări conflictuale.

În această perioadă, poliţiştii arădeni au documentat activitatea mai multor grupări infracţionale specializate în comiterea de infracţiuni de şantaj, violenţă şi pretinderea de taxe de protecţie, furturi din case de bani şi sedii de societăţi comerciale amplasate pe raza judeţului Arad şi a judeţelor limitrofe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite