Poliţiştii cer să fie plătiţi pentru paza secţiilor de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii cer să fie plătiţi pentru paza secţiilor de votare
Poliţiştii cer să fie plătiţi pentru paza secţiilor de votare

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual  a reafirmat că poliţiştii sunt decişi să nu participe, fără o plată suplimentară, la activităţile de pază a secţiilor de votare în cazul alegerilor prezidenţiale din noiembrie-decembrie.

Poliţiştii ar putea să fie plătiţi cu 50-66 de lei pe zi, sumă pe care o vor primi din bugetul MAI şi celelalte categorii implicate în organizarea alegerilor, respectiv membrii birourilor electorale, statisticienii, personalul tehnic, a declarat liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Marin Gruia, citat de NewsIn.

El a afirmat că speră să se ajungă la o soluţie, deoarece, în aceste zile, "MAI se află într-o exagerată stare de sensibilitate politică".

"SNPPC avertizează persoanele din conducerea MAI că inaccesibilitatea lor din aceste zile, precum şi înlocuirile imprevizibile pe care ministrul le face la diferite eşaloane au creat deja, în rândul personalului, convingerea că se asistă la zbateri obediente pe care şefii M.A.I. le fac în jurul protectorilor politici", arată SNPPC printr-un comunicat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite