Constanţa: Poliţiştii de pe litoral au clubul lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Poliţiştii de pe litoral au clubul lor
Constanţa: Poliţiştii de pe litoral au clubul lor

La „Cops Club”, deschis la sfârşitul săptămânii trecute, se poate intra doar cu legitimaţia de poliţist. Administratorul Mihaela Mihalcea spune că soţul ei, poliţist, a „inspirat-o”. „Au nevoie de un loc doar al lor, unde să mai discute, să bea o bere împreună”, spune femeia.

Mesele clubului erau ieri ocupate şi de poliţişti, dar şi de foşti angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), acum pensionari. Plutonierul adjutant Vasile Popa (77 de ani) a lucrat 31 de ani în Poliţie. S-a pensionat în 1988, dar lucrează ca arhivar, tot la Poliţie.

A fost anunţat de inaugurarea clubului de către colegi şi s-a prezentat „la ordine“. „Am iubit toată viaţa Poliţia Rutieră. Îmi place şi acum să stau cu colegii mei la o vorbă“, a spus Vasile Popa. Administratorul localului, Mihaela Mihalcea, a declarat că acesta este „un club special pentru poliţiştii din Constanţa, dar şi pentru cadrele Ministerului Apărării Naţionale şi toţi cei care poartă insignă”.

Investiţia în localul situat la intrarea în staţiunea Mamaia nu a fost una mare. Femeia a schimbat doar „profilul” clubului pe care îl deţine de mai mulţi ani. „Ideea deschiderii unui astfel de loc mi-a venit pentru că şi soţul meu este poliţist.

Cred că poliţiştii aveau nevoie de un loc al lor, să bea o bere împreună, să mai discute, aşa cum şi-n alte domenii de activitate se întâlnesc oamenii din aceeaşi breaslă”, a explicat Mihaela Mihalcea. Deşi soţie de cadru MAI, ea spune că nu va acorda facilităţi colegilor soţului.

image

Clubul se află în Satul de Vacanţă, la intrarea în staţiunea Mamaia

În schimb, are de gând să organizeze concursuri între secţiile de poliţie din judeţ sau între poliţişti şi jandarmi. „Este puţin ciudat, având în vedere că este un club al poliţiştilor făcut de o persoană particulară, dar sper să fie bine. Este o idee îndrăzneaţă având în vedere criza în care suntem“, a declarat comisarul-şef Dorin Colidiuc, adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite